Hej!

Färger och mönster, visst är det underbart! Jag gör lekfulla färgglada illustrationer och mönster. Jag älskar fåglar! Och snygga bokstavsformer. Blommor. Löv. Ekorrar. Frökapslar. Kaffe och poscapennor.

Här finns ett axplock av det jag gjort. Vill du veta mer, maila eller ring. Jag har en bred kunskapsbas från studier och 20 år i reklambranschen som formgivare och AD. Jag jobbar även med formgivning av bl a broschyrer och omslag samt grafiska profiler och logotyper.

Foto: Andy Prhat

Hur jag jobbar

Jag jobbar helst med genomtänkta strategier, målgrupper och målsättningar och en bra kreativ brief. Men ofta är det en ouppnåelig utopi ;)) Det går fint ändå. Jag är noggrann och tydlig, har lätt för att samarbeta och stressar sällan upp mig. Kundkontakt, högt i tak och öppenhet är viktigt för mig. Jag är så knäpp så jag gillar korrekturläsning. Jag har en bra förståelse för original och webb.

Mina uppdrag

Jag har jobbat mycket med bl a införsäljningsmaterial, action marketing och pharmamaterial och då med allt från lanseringskampanjer och toolkit till säljsamtal, vippor och broschyrer, mot återförsäljare och konsument. Jag har också jobbat med B2C-kunder där jag exempelvis gjort grafiska profiler, kampanjer, tryckt material, hemsidesdesign och annonser.

Kunder

Några av de kunder jag jobbat med är:
Saab, Combitech, Hökerberg & Söderqvist, Impact Coatings, Svensk Fastighetsförmedling, Karamello, GSK (med varumärken som Nicotinell, Voltaren, Otrivin, Therimin etc.), Meditec, Coor, Paulig Coffee, Samhall och Göteborg Energi.

Utveckling

Riktigt kunniga människor som brinner för sitt yrke eller intresse är så inspirerande! Därför försöker jag gå kurser eller träffa de som verkligen gillar det de jobbar med. Jag har bland annat läst formgivning på Forsbergs, gått workshops på Fotografiska i Matfotografering och Porträttfotografering och läst Typsnittsdesign & Fontutveckling på Södertörns högskola.

Inspiration

Jag hittar kraft och energi i att göra kreativa saker. Måla, pyssla, rita på mitt eget typsnitt, göra egna stämplar eller dreja svajjiga saker nere i nån keramikstudio. Men naturen står också för väldigt mycket inspiration och energi och det märks i mycket av mitt skapande.