Juletiketter

JuletiketterEgna julmönster Till jul tryckte jag upp hängetiketter med julmönster.

Kalender 2022

Kalender 2022Säsongsmönster För år 2022 gjorde jag en kalender med olika mönster, anpassade efter de olika årstiderna.

Trädkvitter

Minikollektioner: TrädkvitterEget mönster och illustrationer Egna illustrationer och mönster. Härliga färger och små glada figurer, tänkt till exempelvis tyg, sängkläder eller duschdraperi.

Novellomslag Trädgårdssamling

NovellomslagMed trädgården som gemensam nämnare Jag älskar Novellix noveller, allt känns rätt med dem. Formatet som gör dem lätta att ta med, att man kan få en hel läsupplevelse till en stor kopp kaffe och bulle på fiket, och framför allt formgivning - omslagen och novellboxarna är så himla fina. I detta projekt har jag [...]

Kalender 2019

Kalender 2019Frukt och grönt Till år 2019 gjorde jag en kalender med egna motiv. Jag valde att fokusera på säsongens råvara - jag delade frukt och grönt och använde dem som stämplar och gjorde på så sätt månadens motiv i form av mönster eller som stilleben. Kalendern är tryckt på 170 grams Artic Matt, 13 [...]

Matglädje

Glädje kring matArt direction, illustrationer, retusch Bilder för sociala medier. Bambino gör produkter för barns matstunder och man ville visa matglädje tillsammans med produkterna. Vi byggde upp sagomiljöer och figurer med mat och produkter.

Kalender 2018

Kalender 2018illustrationer. Som ett eget projekt 2017 målade jag fåglar, med en liten fineliner i en anteckningsbok. Inga möjligheter att sudda! Läskigt, men kul. Fåglarna blev många, och några blev sådana favoriter att jag beslöt mig för att göra en kalender med motiven. Jag formgav kalendern, tryckte den och sålde.

Porträtt

Porträtt till hemsidaillustrationer. Till kontaktsidan på www.expandra.com ville man visa vilka som arbetade med produkterna och supporten. Tonaliteten på företaget är personlig och service-minded, något man ville spegla i porträtten. Lösningen blev illustrationer istället för foton.

Logotyper

Det första intrycketLogotyper Att få följa med ett nystartat företag från början på dess resa framåt är bland det roligaste jag vet. Sätta tonalitet, grafisk form och känsla, förpacka formspråket i en snygg manual och göra snygga smarta skisser inför sånt de behöver framåt. Här är några logotyper jag gjort.