Sol och regn

Sol och regnMer färg tack! I brunaste november satt jag och längtade till sommar och sol, och ritade det här mönstret. Det passar till mycket, exempelvis kuddar, babybodys och kort&kuvert. Hör av dig om du vill köpa mönstret, se fler mönster, eller vill göra ett specialritat mönster!

Kalender 2019

Kalender 2019Frukt och grönt Till år 2019 gjorde jag en kalender med egna motiv. Jag valde att fokusera på säsongens råvara - jag delade frukt och grönt och använde dem som stämplar och gjorde på så sätt månadens motiv i form av mönster eller som stilleben. Kalendern är tryckt på 170 grams Artic Matt, 13 [...]

Matglädje

Glädje kring matArt direction, illustrationer, retusch Bilder för sociala medier. Bambino gör produkter för barns matstunder och man ville visa matglädje tillsammans med produkterna. Vi byggde upp sagomiljöer och figurer med mat och produkter.

Kalender 2018

Kalender 2018illustrationer. Som ett eget projekt 2017 målade jag fåglar, med en liten fineliner i en anteckningsbok. Inga möjligheter att sudda! Läskigt, men kul. Fåglarna blev många, och några blev sådana favoriter att jag beslöt mig för att göra en kalender med motiven. Jag formgav kalendern, tryckte den och sålde.

Porträtt

Porträtt till hemsidaillustrationer. Till kontaktsidan på www.expandra.com ville man visa vilka som arbetade med produkterna och supporten. Tonaliteten på företaget är personlig och service-minded, något man ville spegla i porträtten. Lösningen blev illustrationer istället för foton.

bröllopskarta

FestkartaIllustration Till ett bröllop ritade jag en lekfull karta för att illustrera några av de aktiviteterna som gästerna skulle få uppleva under en helg på västkusten.

Djur

Bland fjäll och fjädrarillustrationer Naturobservationer, färgstudier.

Kalender 2016

Egenproducerad kalender 2016illustrationer, grafisk form, original Inför år 2016 gjorde jag min andra kalender, denna gång med illustrationer från naturen kombinerade med stämpeltexturer. Det mjuka naturliga tillsammans med det hårda svarta blir en fin mix. Detaljerna i stämpeltexturen ger illustrationerna oväntade detaljer.

Flora

Färgfestillustrationer. Blomstudie. Del av kommande projekt.