Trädkvitter

Minikollektioner: TrädkvitterEget mönster och illustrationer Egna illustrationer och mönster. Härliga färger och små glada figurer, tänkt till exempelvis tyg, sängkläder eller duschdraperi.

Sol och regn

Sol och regnMer färg tack! I brunaste november satt jag och längtade till sommar och sol, och ritade det här mönstret. Det passar till mycket, exempelvis kuddar, babybodys och kort&kuvert. Hör av dig om du vill köpa mönstret, se fler mönster, eller vill göra ett specialritat mönster!

Kalender 2019

Kalender 2019Frukt och grönt Till år 2019 gjorde jag en kalender med egna motiv. Jag valde att fokusera på säsongens råvara - jag delade frukt och grönt och använde dem som stämplar och gjorde på så sätt månadens motiv i form av mönster eller som stilleben. Kalendern är tryckt på 170 grams Artic Matt, 13 [...]

Fruktsallad

FruktsalladEgna mönster med frukttema Mönster är fantastiskt roligt, fint och användbart. Här är en serie fruktmönster jag ritat - päron, citron, jordgubbar och plommon. Mönstren kan användas till lite vad som helst och jag visar mockups med babybodys, kuddar, omslagspapper och kort&kuvert. Hör av dig om du vill se fler mönster, köpa mönster eller vill [...]

Kalender 2016

Egenproducerad kalender 2016illustrationer, grafisk form, original Inför år 2016 gjorde jag min andra kalender, denna gång med illustrationer från naturen kombinerade med stämpeltexturer. Det mjuka naturliga tillsammans med det hårda svarta blir en fin mix. Detaljerna i stämpeltexturen ger illustrationerna oväntade detaljer.